Saturday, 2 March 2013

Royale De' Diamond


Assalamualaikum

Hai awak awak semua. Lame tak dengar kabar. Pe khabaq? =) *nampak tak mood I tengah happy jer ni hehe. Bukan apa cintahati I tu da operation and da keluar hospital da pon. Alhamdulillah. So sekarang ni I tengah tunggu dia balek segamat. Lagi pun da nak final da ni. Jadual final exam pon da keluar da. 1st paper I insurance 28 Mac ni uolls. Gementarnyee. Last paper Financial Analysis 07 April. I harap sangat sem ni I bole buat lebih baik dari sem2 sebelum ni. Aminnn.

Ni I nak khabaq ckit aritu I ada dinner DIBA *stand for Diploma in Banking Association. Tema nye 'Royale De' Diamond'. *da macam lagu rihanna da shine bright like a diamond. Lalalala... So I pon pegi dinner tu dengan classmate I. Memang tiap2 sem pon I pegi dinner DIBA ni huhu. Nak tau kenapa? Sebab I suke dinner dinner ni. Seronok yela masa tu la dapat tengok masing masing datang dengan pakaian masing masing cantek2 hencem2 tomei2 belaka. Nice! =) paling penting dapat makan best2.




I dapat invitation card tau.VVIP lagi hehe *ok prasan lebih jer



weolls dapat table no 11 



Time ni sebenarnya I mmg da lapa betol. Bila time makan tu tanpa segan silu I terus makan sampai habis. Sampaikan makanan orang sebelah I pon I tolong abeskan. Nak tau makanan sape yang I tolong abeskan tu? Makanan si 'cartoon' haha yang duduk sebelah kiri I *haish buruknye perangai macam tak makan setahun huhu


Da abes makan nasi dapat pulak makan aiskrim matkool. Memang best sangat sedap hingga menjilat jari.









Ni la namanya abe2 senior


Ok dia ni la yang I gelarkan 'cartoon' tu. hehe. Nak tau kenapa? Sebab entah kenapa time dia cakap aritu I dengar suara dia macam 'cartoon'. *da bole jadi suara latar upin ipin da hehe. sori Iha




Muka dia orang ni macam kembar kan. Tapi sebenarnya bukan. Da banyak da lecturer ingat yang dia orang ni kembar tau. Dari kiri, aten, zarina.  



Ayu, atiq, iesra, wawa. Yang belakang tu pulak ima and aju



Amacam? tomei tak I dengan si 'cartoon' ni? ;)








Ni la classmate I. *oppss tak semua yang ada time ni.  I'm sure I will miss uolls one day =')

Post a Comment