Sunday, 18 June 2017

Istiadat Konvokesyen UiTM ke-84 & 85



Assalamualaikum


Ya ampun. Lama sungguh tidak di update belog ini. Nak menangis rasanya. Ada ke yang rindu si kembar Wanie Aleen yang sudah sememangnya comel ini? Hehehe gurau. Baiklah kepada yang suka stalk belog kisahati ni, mintak ampun sangat sangat. It's not that I've forgotten uolls cuma masa yang mencemburui (lari laju laju ini semua alasan puihhhh) Hakikatnya diri sendri yang tak reti bahagikan masa. 

Fyi, kembar da grade da hehe almost 1 year ago. Alhamdulillah. Niat nak further study of course there. If possible, sampai PHD. InshaAllah Aamiin. (Doakan yang baik baik untuk kembar) But now, we want to focus more on getting experience, money of course (save money for future "getting maried, and for further study") Don't want to depends on Ayah or Ptptn anymore like we used to do before (for Diploma & Degree). 

Huhhh nak menaip karangan petang petang ni penat jugak. Can you imagine tangan pantas menaip keyboard lantas, minda haruslah seiring pantas gerak bersamanya (Huhh this is what we called challenge) Sebab dulu dah terbiasa tapi sekarang da stop for about 2 years if I'm not mistaken. So tak payah la nak taip panjang panjang lagi. Nak tunjuk sikit dekat korang Twin's Convocation Day (fyi kitorang konvo tak sama tarikh sebab Aleen first intake hehehe)



Aleen's Convocation Day 84 | UiTM Shah Alam  🙈


 aleen yang decide kaler tiffany blue and magenta ni. gambar ni menipu gambar ni melebarkan muka dan badan =D



 tengok tuh Aleen nangis! =D




Wanie's Convocation Day 84 | UiTM Segamat  🙈


 aku yang decide kuning, sebab ibu nak kuning, sebenarnya aku nak hijau macam kaler kereta myvi ayah hijau tuh =(




Flashback Diploma




Thank you for reading this entry!



Post a Comment