Sunday, 8 November 2015

Henna Batu Pahat, Johor


Assalamualaikum


Haaaaaa awak awak yang masih tercari-cari kat mana ek nak lukis inai atau nama glamornye henna area Batu Pahat ni? Jenuh mencari tapi tak jumpa? Haaaa apa tunggu lagi. Meh la singgah @thekatakhijau  Diorang ada sediakan perkhidmatan lukis inai atau henna kat tangan mahu pon kaki. Tak kesah lah korang nak buat untuk majlis kawen ke, majlis tunang ke, saja saja pon bole. Takde hal punye yang penting @thekatakhijau ni kene kan harga yang sama walaupon untuk saja saja atau pon untuk kawen. Cool kan diorang. Kikikiiiii

Ehhh lupa pulak nak bagitahu. @thekatakhijau ada jugak menyediakan perkhidmatan WEDDING GUEST BOOK SIGNATURE untuk tetamu sign dan tulis la sedikit ayat untuk pengantin baru & PROP STICK untuk tetamu yang tengah popular sekarang selfie pegang stick ayat tu. Alang alang buat inai untuk kawen, boleh la order guest book sekali dengan prop stick. Korang boleh pilih nak tema warna apa untuk guest book & prop stick. Nak request tulis ape dekat prop stick pon bole, takde hal la. Hehe


Ni baru sikit contoh gambar inai lukis, nak tengok banyak lagi bole la visit laman web diorang

So, ape tunggu lagi. Cepat cepat bukak FB / TWITTER / IG @thekatakhijau ni. Klik je link kat bawah ni, da tersedia da untuk korang. Senang kan. Harap dapat membantu =)
.
.
.
Facebook: The Katak Hijau
.
.
.
Twitter: thekatakhijau
https://twitter.com/thekatakhijauu
.
.
.
Instagram: thekatakhijau



Post a Comment