Friday, 2 December 2011

INSPEN



Assalamualaikum

Malam yang dingin. Membuka hati ini untuk menulis entri baru kt blog ni. Maklumla dah lama tak update status kt diari blog ni. Busy assignment pun da banyak. Esok takde kelas. Cuti weekend kan. Sebab tu bole tido lambat. Kalau tak hurmm wanie la orang pertama yang tido dulu antara roomate yang lain. Hehee ok tapi entri kali ni lebih banyak gambar. Yela da namanye bersiar jalan jalan. Mesti la banyak gambar yang nak dikongsikan bersama.

Wanie nak share experience masa pergi undangan perkahwinan dekat Inspen, Bangi 27 NOV 2O11. Masa cuti weekend pertama lepas naik semester baru ni. 



Tetamu yang menghadiri


Inspen di awanan


Menjamu selera


Meriah sungguh


Kakak










Rancak berborak


Selamat pengantin baru











Lepas da habes menjamu selera kite pegi jalan jalan la kat situ.














INSPEN stand for?
*baca sndiri la kt gambar tuh





Then ayah bawa kte semua pegi makan satey kajang























Next day 28 NOV 2011
Masa ni dekat MyDin Melaka singgah kejap beli barang
Sempat bergmbar dekat washroom










akhir sekali, ayah hantar wanie balek UiTM


*ok that's all mata da ngantok da ni nak tido





Thank you for reading this entry!




Post a Comment