Thursday, 12 April 2012

Lukisan Untuk Ayah


Assalamualaikum

Kalau sebut pasal lukis, memang waniey suke sangat. Mungkin boleh dikatakan salah satu bakat yg waniey ada kot. <alhamdulillah..setiap orang dilahirkan ada kelebihan masing2> Tapi kan melukis ni pon ada moodnyer. Tak setiap masa mood nak lukis tu ada. <betul tak?>

Teringat zaman sekolah dulu,  kalau ada jek pertandingan melukis memang tak sah kalau waniey dengan kembar tak masok. Mesti ada jek nama kita berdua kat dalam list tu. Tapi yg waniey tak suke & geram, slalunyer la kan, waniey mesti kalah dari kembar waniey tu, aleen. <hurrmm> mungkin waniey patot akui yg waniey tak la sehebat aleen dalam melukis. Tapi tak pe. Asalkan waniey cuba. <ye tak?>

Study week aritu, ayah ada mintak waniey & aleen lukis kan satu lukisan untuk ayah letak kat pejabat ayah. Supaya nanti ayah akan sentiasa ingat kat waniey ngan aleen ni..<hehee..prasan ckit>..actually supaya lukisan tu dapat bagi semangat kat ayah untuk terus bekerja & terus bekerja.. <tu jek..ahakss>ok la.banyak pulak celotehnyer. Jom tengok lukisan waniey & aleen untuk ayah..dari permulaan sampai lah ke hasilnyer..


ni lukisan Waniey

permulaan<sebenarnya dah sampai tgh dh bru ingat nk amek gmbr..haaa>


hampir nk siap..


dan...inilah hasilnyer..<ok x?>

yang ni pulak lukisan kembar, Aleen..

cinta kura kura..

p/s : harap ayah suke :)



Post a Comment