Sunday, 18 August 2013

Aidilfitri 2013 Purple


Assalamualaikum

Masih ingatkah korang tema raya family aku last year? *apa tak ingat da? ok takpe nah klik NI aku nak ingatkan korang kembali. Untuk tahun 2013 ni yang decide tema nya adalah kakak dan jugak adik pompan aku yang masih bersekolah tu. Yela sebab last year kembar da decide so tukar turn pulak ok. Untuk tahun ni tema Purple. *actually aku tak minat sangat pon wahaha =D

ok abaikan lipstick merah tu -__-


 aku bersyukur sebab dikurniakan sibling yg serba cukup. Aku ada kakak, abang, adik pompan, adik laki dan yg paling penting aku ada kembar =')


p/s: Salam Syawal. Tangan dihulur tanda maaf dipinta =)


Post a Comment