Wednesday, 26 June 2013

Pre Graduation Night


Assalamualaikum

Hi korang, how are you? I'm doing fine. Da 2 bulan cuti and that's mean aku sudah pun kembali ke UiTM Segamat. Yang paling best nya aku sudah pun menjadi senior tahu. I don't believe it! *hikks =D ehem ehem. Sila tunjukkan hormat jikalau terserempak dimana-mana. *wahaha

Malam Jumaat haritu tiba-tiba ada orang ketuk pintu bilik aku. Rumet aku pon apa lagi bergegas bukak pintu. Rupa-rupanya ada orang tu nak bagi invitation card kira macam pas masuk ke Pre Graduation Night(PGN) la. Dalam kertas tu tertulis begini..

----------------------------------------------------------
Assalammualaikum wrt. wbt. & Salam Sejahtera
Dengan berbesar hati dan salam hormatnya
mempersilakan

SAUDARA/SAUDARI
Ke
MAJLIS MALAM PRA GRADUAN (PGN)

Tarikh : 18 Jun 2013 (Selasa)
Tempat : Dewan Sri Temenggong,
UiTM Cawangan Johor

Pakaian ;
Siswa : Formal, Blazer, dan Tali leher
Siswi : Baju Kurung, Formal, Blazer
----------------------------------------------------------

Untuk entri kali ni banyak gambar. So sila la tunggu semua gambar load sambil main Plant vs Zombie. *zombie??haish ni semua gara-gara tengok World War Z haritu sampai ke harini teringat-ingat. memang best! thumbs up ckit (Y)

PGN ni kira macam nak meraikan mahasiswa/mahasiswi yang da last sem gitu. =)



amboi itew nak jugak. sedih ah camni

berdua pon jadi la suke betol =D

pintu masuk

asal ramai pakai kaler merah ni

ramai kan

 menu malam tu


motif?


with atiq

fathin n wawa

  sebahagian dari classmate tapi tak semuanya hadir =(

ececehh comel la tu =)

suasana keliling *da macam hari raya da


siap ada cabutan bertuah

It's such a great dinner. Makanan dia pon bole tahan jugak. Memang kenyang perut =D *thanks Syida for all the photos!

----------------------------------

Promote sikit. *cewahhh =D

*btw a big thanks to all of you yg da pernah views video ni tq so much syg korang lebih la =)

Post a Comment